Jedz mało i chudnij
398724915-images.jpg

Wartościowa
dieta oznacza spożywanie warzyw,
owoców, roślin strączkowych – a wszystko to w odpowiednich ilościach. 40 procent diety
powinny stanowić warzywa. W
efektywnej diecie powinny
znaleźć się pomidory, papryka, bakłażan, cukinia, brokuły, botwinka,
cebula, czosnek, cykoria, dynia, fasolka szparagowa, kalafior, kapusta, ogórki
i wiele innych warzyw. Nie może w niej
zabraknąć szparagów i szpinaku. Najlepiej
ugotowanych w wodzie lub na parze, nie smażonych,
bez nadmiaru przypraw. Ryby, drób, jaja kurze i
przepiórcze, mięso wołowe należy jeść raz lub dwa razy w
tygodniu. Cukier należy spożywać od
czasu do czasu, czyli wyjątkowonieczęsto,
bo nie jest to element niezbędny w planie
żywienia.Jadanie co trzy godziny
sprawia, że nie jesteśmy głodni i organizm nie
kolekcjonuje kalorii na zapas, nie domaga się wielkich ilości
pożywienia. Codzienne spożywanie wiedzie do dobrego
odchudzania się. Porcje jedzenia powinny być małe –
jedząc niewiele możemy być nasyceni,
naukowcy tego dowiedli. 4-6 łyżek tłuszczu dziennie
na pewno wystarcza. Oleje
roślinne i oliwa są wyjątkowo
korzystne dla zdrowia. Orzechy włoskie
{zawierają|mają w sobie|posiadakorzystny tłuszcz, więc
trzeba je koniecznie włączyć do
zdrowej diety. Należy
spożywać składniki jak najmniej
przetworzone, bo jedynie takie są bardzo zdrowe,zawierają to, co najlepsze. Warto zrezygnować z dań oferowanych
w puszkach i słoikach, bo są one praktycznie bezwartościowe. Produkty muszą być najlepszej
jakości, bo tylko wysoka jakośćgwarantuje smaczne i zdrowe jedzenie.

tekst dostepny na stronie : viagra

tania kamagra